Web Analytics Made Easy - Statcounter

باقری کنی با اشاره به اینکه سیاست جمهوری اسلامی ایران، حقوق بشری است و مبنای حقوق بشری دارد، گفت: موضع جمهوری اسلامی ایران درباره فعالیت­‌های صلح‌­آمیز هسته‌­ای و توان موشکی نیز ریشه و مبنای حقوق بشری دارد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه اطلاع­‌رسانی ستاد حقوق بشر، هانس اودو موتسِل، سفیر آلمان در تهران با علی باقری کنی، دبیر ستاد حقوق بشر و معاون امور بین‌­الملل رئیس قوه‌قضاییه دیدار و درباره ارتقای تعاملات حقوق بشری میان دو کشور گفت‌وگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر ستاد حقوق بشر با اشاره به مواضع جمهوری اسلامی ایران در حمایت از مردم فلسطین و یمن در مقابل اشغالگران و متجاوزان و پشتیبانی غربی­‌ها از رژیم‌­های صهیونیستی و سعودی، تصریح کرد: سیاست جمهوری اسلامی ایران، حقوق بشری است و مبنای حقوق بشری دارد و برعکس، حقوق بشرِ غربی­‌ها سیاسی است و مبنای سیاسی دارد.

باقری کنی افزود: موضع جمهوری اسلامی ایران درباره فعالیت­‌های صلح‌­آمیز هسته‌­ای و توان موشکی نیز ریشه و مبنای حقوق بشری دارد، چرا که ملت ایران حق دارد از توانمندی­‌های خود برای ارتقای توان علمی، فناوری و صنعتی کشور استفاده کند تا قادر باشد از تمامیت ارضی و امنیت ملی خود دفاع کرده و پیشرفت کشور و رفاه ملی را تأمین نماید.

معاون امور بین‌­الملل رئیس قوه قضاییه با اشاره به برخی فضاسازی‌های سیاسی و رسانه‌­ای درباره دستگیری و یا مجازات افراد با تابعیت دوگانه اظهار کرد: در میان میلیون­‌ها ایرانی که در خارج کشور زندگی می­‌کنند و تابعیت دوگانه دارند، حدود ۴۰ نفر طی چهار دهه گذشته با قوه قضاییه سر و کار داشته و مجرم شناخته شده و مجازات شده‌­اند.

باقری خاطرنشان کرد: از نظر جمهوری اسلامی ایران، تابعیت دوگانه نه موجب می‌­شود که امتیازی برای فرد ایجاد بشود و نه موجب می‌شود که حقوق او تضییع شود.

دبیر ستاد حقوق بشر با اشاره به تقابل حقوق بشری غربی‌­ها با جمهوری اسلامی ایران گفت: لازمه پیشرفت در تعامل و تفاهم حقوق بشری این است که غربی‌ها با عینک سیاسی به موضوع حقوق بشر نگاه نکنند.

باقری کنی گفت‌وگو را راه حل عاقلانه و نتیجه‌­بخش دانست و ضمن تأکید بر این که عدم گفت‌وگو می­‌تواند ابهام‌­های ساده را به اختلاف‌های جدی تبدیل کند، تصریح کرد: گفت‌وگو برای این است که دو طرف که دیدگاه‌­های مختلف دارند، به یک جمع‌­بندی مشترک برسند، اما این که یک طرف قبل از گفت‌وگو حکم صادر کند، مغایر فرهنگ گفت‌وگو است؛ مانند این که قاضی از قبل رسیدگی، حکم را صادر کند.

دبیر ستاد حقوق بشر ادامه داد: صدور قطعنامه حقوق بشری مانند صدور حکم است و این مانع جدی برای گفت‌وگوی سازنده و ثمربخش است. این مانع را طرف ایرانی ایجاد نکرده، بلکه این مانع توسط طرف مقابل ایجاد شده و این نشان می‌­دهد که طرف مقابل در گفت‌وگو جدی نیست.

وی با اشاره به انتشار اخباری درباره استفاده از ظرفیت یکی از پایگاه‌های آمریکا در آلمان (رامشتاین) با ترور سردار سلیمانی، از طرف آلمانی درخواست کرد تا برای تکمیل پرونده و رفع ابهام‌­ها درباره عاملان و معاونان جنایت ترور سردار سلیمانی با دستگاه قضایی ایران همکاری کنند.

در ادامه این دیدار هانس اودو موتسل سفیر آلمان در تهران، ضمن ارائه دیدگاه‌­های کشورش درباره موضوعات مختلف حقوق بشری تصریح کرد: باید تلاش کنیم تا با تبادل نظر، مسایل حقوق بشری را بهتر متوجه شویم.

در پایان نشست، یک جلد کتاب با عنوان «دایره المعارف شهدای ترور جمهوری اسلامی ایران»، دربرگیرنده اسامی و مشخصات ۱۷۱۵۹ ایرانی قربانی ترور همراه با زمان، محل و نحوه ترور ایشان به سفیر اهدا شد.

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: علی باقری کنی باقری کنی حقوق بشر مبنای حقوق بشری جمهوری اسلامی ایران دبیر ستاد حقوق بشر باقری کنی گفت وگو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۲۱۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرباز ژاپنی که تا ۲۹ سال پس از پایان جنگ جهانی تسلیم نشد / شیر و یوزپلنگ‌های پسر صدام حسین / پنج فعالیت بشری که از فضا دیده می‌شود / مارچ ۸۱۱، سلطان فرمول یک

بسته ویدیویی «تابناک» مجموعه‌ای از ویدیوها پیرامون رویدادهای سیاسی عمدتاً متکی بر گزارش‌ها و تحلیل‌ها و ویدیویی‌هایی درباره دیگر موضوعات فرهنگی، اقتصادی و... است که تماشایش را از دست داده‌اید؛ نگاهی دوباره و متفاوت به آنچه در این بستر می‌توان فرا گرفت.

 

 

سرباز ژاپنی که تا ۲۹  سال پس از پایان جنگ جهانی تسلیم نشد

 

ستوان هیرو اوندا از ارتش امپراتوری ژاپن یک افسر اطلاعاتی بود که تا ۲۹ سال پس از پایان جنگ جهانی دوم تسلیم نشد. در اواخر جنگ جهانی دوم نیرو‌های ژاپنی که مسئول حفاظت از جزایر پراکنده تحت تصرف ژاپن در اقیانوس آرام بودند، در اثر نرسیدن اطلاعات یا روحیه نظامی‌گری قوی که آن زمان حاکم بر جو نیرو‌های نظامی ژاپن بود تا مدت‌ها پس از تسلیم دولت ژاپن به نبرد ادامه دادند. از بین این سربازان وفادار به امپراتور، عجیب‌ترین مورد هیرو اوندا است که تا ۲۹ سال بعد از پایان جنگ به دستور فرمانده خود به نبرد ادامه داد. فرمانده اوندا به او دستور داده بود که از جنگل غذا پیدا کند، خودکشی نکند و به او اطمینان داده بود که شاید سه سال و شاید پنج سال طول بکشد، اما هر اتفاقی که بیفتد ما بازخواهیم گشت. تا آن زمان، مادامی که حتی یک سرباز داری باید به رهبری آن‌ها ادامه دهی. اوندا تا زمانی که فرمانده بازنگشت و فرمان به تسلیم شدن نداد، دست از نبرد نکشید، هنگام تسلیم شدن تفنگ، مهمات و نارنجک‌های دستی او هنوز سالم و آماده کار بود.

 

 

شیر و یوزپلنگ‌های پسر صدام حسین

 

عدی صدام حسین، پسر بزرگ صدام حسین و مدیر اصلی روزنامه بابل عراق و مدتی رئیس کمیته المپیک عراق بود و اقدامات عجیب و تنبیهات غریبش در قبال ناکامی‌های ورزشکاران عراقی زبانزد بود. او در قساوت و خشونت جنسی مشهور بود و جنایات بسیاری را مرتکب شد و به واسطه همین رفتارها، هدف ترور نیز قرار گرفت و از ناحیه پا آسیب جدی دید. در حمله آمریکا به عراق، عدی صدام در لیست افراد شدیداً مورد تعقیب دولت آمریکا بود تا اینکه در سال ۲۲ ژوئیه ۲۰۰۳ در پی حمله نیرو‌های آمریکایی به پناهگاهشان در موصل کشته شد. عدی در دوران دیکتاتوری صدام حسین، زندگی شاهانه داشت و از جمله تفریحاتش نگهداری از گروهی از شیر و یوزپلنگ در ویلاش بود. تصاویر این شیر و یوزپلنگ‌ها که پسر صدام در دوران نفت در برابر غذا و گرسنگی مردم عراق، به آن‌ها ظرف مملو از گوشت را می‌دهد، می‌بینید.

 


پنج فعالیت بشری که از فضا دیده می‌شود

 

با فرستادن ماهواره‌ها در دهه هفتاد میلادی به فضا و نظارت بر فعالیت‌های بشری، تغییر کره زمین بعد از گذشت چهل سال از آن زمان با در کنار قرار دادن این عکس‌ها حیرت آور است و می‌توان به راحتی نابودی محیط زیست به دست بشر را دید؛ این تصاویر حیرت انگیز را در ویدیو تابناک ببینید.

 

 

مارچ ۸۱۱ ، سلطان فرمول یک

 

«مارچ ۸۱۱ / March ۸۱۱» یک خودرو فرمول یک است که در سال ۱۹۸۱ تولید و با آن مسابقه داده شده است. این خودرو توسط تیم گرند پریکس مارچ و راننده ایرلندی آن، «دریک دیلی / Derek Daly» و راننده شیلیایی، «الیسِئو سالازار / Eliseo Salazar» و راننده سوئدی «استفان یوهانسون / Stefan Johansson» رانده شده است. همچنین این خودرو در ۱۵ مسابقه گرند پریکس شرکت داده شد و مقام‌های زیادی را نیز کسب کرد. در این ویدیو فرد ایرلندی که عاشق مسابقات فرمول یک است، توانسته این خودرو را به دست بیاورد. او درباره نحوه به دست آوردن آن و کار‌هایی که با این خودرو انجام می‌دهد، داستان‌هایی را روایت می‌کند.

دیگر خبرها

  • وحدت اسلامی؛ راهکار مقابله با توطئه دشمنان/ لزوم تمسک مسلمانان به قرآن کریم و مساجد
  • سرباز ژاپنی که تا ۲۹ سال پس از پایان جنگ جهانی تسلیم نشد / شیر و یوزپلنگ‌های پسر صدام حسین / پنج فعالیت بشری که از فضا دیده می‌شود / مارچ ۸۱۱، سلطان فرمول یک
  • رئیسی: «وعده صادق» از نقاط عطف اجماع‌ساز میان مردم بود | انحرافی در فعالیت‌های هسته‌ای نداریم
  • رئیسی: «وعده صادق» از نقاط عطف اجماع‌ساز میان مردم بود/انحرافی در فعالیت‌های هسته‌ای نداریم
  • رئیسی: انحرافی در فعالیت‌های هسته‌ای نداریم/ موشک جواب موشک است
  • یسی: «وعده صادق» از نقاط عطف اجماع‌ساز میان مردم بود/انحرافی در فعالیت‌های هسته‌ای نداریم
  • توافق مشترک مارس مبنای تعامل ایران و آژانس است/ آغاز تهیه پیش‌نویس برای تعاملات آینده
  • اتخاذ موضع بی‌طرفانه و حرفه‌ای در همکاری‌ ایران و آژانس موثر است
  • رویکرد منطقی، احترام به حقوق ملت‌ها در استفاده صلح‌آمیز از فناوری هسته‌ای است
  • ایران با اراده مصمم، فناوری هسته‌ای را گسترش خواهد داد